Graniittikeramiikka vs. laatat

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi.

Vesi ei periaatteessa imeydy graniittikeramiikkamateriaaliin, mikä onkin monella tapaa avain sen hyviin ominaisuuksiin. Laatat sen sijaan imevät 10-20 % vettä. Siksi laatat eivät sovi niin hyvin kosteihin tiloihin sisällä tai ulkona. 

Graniittikeramiikkamateriaali sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön muun muassa patiolla, pihalla, uima-altaassa ja sen ympärillä. Materiaali ei vanhene tai vaalene auringossa. Lisäksi se kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.

Graniittikeramiikkavalikoimamme löytyy yltä. Klikkaa kunkin kategorian yläpuolella olevia kuvia saadaksesi lisätietoja tuotteista.