image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

J Azul Olive

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

J Azul Olive on graniittikeramiikkasarja, joka on saanut inspiraationsa erittäin suositusta portugalilaisesta Azul Valverde -kalkkikivestä. Kivi on tunnettu klassikko, jota käytetään kaikkialla Euroopassa lattioissa, seinissä sekä työtasoissa. J Azul Olive -sarjan laatat ovat harmaanruskean sävyisiä.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

 

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Azul Olive
- Ardex Basalt / Grout
- Jotun Diskret 10429 / NCS 5302-Y32R

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Bronze
- Haven Dark Wood

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota