Tietoja yrityksestämme

Bricmate on ruotsalainen vuonna 2007 perustettu graniittikeramiikkaan erikoistunut yritys. Inspiraation taustalla on ympäri maailmaa tulevat materiaalit ja värit sekä arkkitehtuuri, mutta muotoilu- ja värimaailmamme on silti vahvasti skandinaavinen. Valikoimamme tuotteet on valittu harkiten, jotta säilytämme trendien ja ajattomuuden välisen tasapainon. Emme kuitenkaan koskaan tingi korkeasta laadusta ja innovatiivisesta suunnittelusta. Lue lisää alta.

Tietoja yrityksestämme

Bricmate on ruotsalainen vuonna 2007 perustettu graniittikeramiikkaan erikoistunut yritys. Inspiraation taustalla on ympäri maailmaa tulevat materiaalit ja värit sekä arkkitehtuuri, mutta muotoilu- ja värimaailmamme on silti vahvasti skandinaavinen. Valikoimamme tuotteet on valittu harkiten, jotta säilytämme trendien ja ajattomuuden välisen tasapainon. Emme kuitenkaan koskaan tingi korkeasta laadusta ja innovatiivisesta suunnittelusta.

Laatu, kestävyys sekä palvelu ovat yrityksemme johtoajatuksia, minkä vuoksi tuotevalikoimamme on rajallisempi.

Suuren volyymin sijaan valikoimamme sisältää valikoituja, korkealaatuisia tuotteita tietyiltä tasokkailta valmistajilta ja toimittajilta. Tavoitteemme on luoda erityisen laadukas valikoima, jonka tuotteita on helppo yhdistellä.

Graniittikeramiikan erilaisten värisävyjen, tekstuurien ja kuvioiden ansiosta materiaalin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Seuraamme aktiivisesti sisustustrendejä, jotta voimme lisätä valikoimaamme inspiroivia uutuuksia. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään juuri omaan makuusi sopiva vaihtoehto. Tämä näkyy intohimoisessa ja osaavassa suhtautumisessa tuotteisiimme sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Tuotteidemme ensiluokkainen laatu säilyy vuodesta toiseen, mikä noudattaa kestävän kehityksen mukaista liiketoimintastrategiaa. Tervetuloa!