image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Glanshammar White Honed

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Glanshammar Honed on kiillotettua graniittikeramiikkaa, jossa on vaaleanharmaa lämmin sävy. Inspiraation lähteenä on ikoninen ruotsalainen Ekeberg-marmori. Ekeberg on tyylikäs, klassinen ja eksklusiivinen kivi, jota on kutsuttu ruotsalaiseksi versioksi Carraran marmorista.

M Glanshammar -sarjan kiiltävässä graniittikeramiikassa on vaaleanharmaa lämmin sävy, tummia vivahteita sekä kiillotettu pinta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Materiaalin pinta on hiottu hienoksi. Polton jälkeen pinta hiotaan samalla tavalla kuin tuotteet kiillotetaan perinteisessä kiviteollisuudessa. Hiottua pintaa voidaankin joissain tapauksissa kutsua myös puolikiillotetuksi. 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Silver Grey

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota