image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

J Norrvange Ivory Brushed / Honed 3D

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

Bricmate J Norrvange Ivory Honed 3D (Brushed) on lämpimän graniittikeramiikkamateriaali, jonka silkkimattapinta on saanut inspiraatiota antiikkiharjatusta Gotlannin kalkkikivestä. Erittäin luonnonmukaisessa ja monipuolisen yksityiskohtaisessa materiaalissa on fossiilimainen kuviointi. Sarjaan kuuluu laattoja, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lisäksi sarja sisältää työtasoja, jotka räätälöidään toiveiden mukaan.
Norrvange Honed on valmistettu käyttämällä 3D.FIT-teknologiaa, joka yhdistää pintarakenteen kuviot ja sävyerot kauniiksi kokonaisuudeksi. Tämä tekniikka luo erittäin realistisen pinnan, jossa kuvioiden ja värisävyjen yksityiskohdat tuntuvat kosketettaessa ja näkyvät valon leikkinä pinnoilla.

 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Silver grey

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.

Lisää inspiraatiota