image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

Z Norrvange Beige

Soveltuu ulkokäyttöön / Pakkasenkestävä / Liukumaton

Info

Mattapintaisissa Bricmate Z Norrvange graniittikeramiikkalaatoissa on lämpimän maanläheinen sävy. Nämä 20 mm laatat soveltuvat ulkokäyttöön. Materiaali on luonnonmukainen ja monipuolisen yksityiskohtainen. Inspiraation lähteenä on Gotlannin kalkkikivi.

Sarjaan sisältyy myös 9 mm graniittikeramiikkalaattoja, joita voidaan käyttää sisätilojen lattiassa ja seinissä. Lisäksi sarja sisältää 12 mm työtasoja, jotka räätälöidään toiveiden mukaan.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot
  • Saatavilla myös Lattia & Seinät

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Building Product Declaration Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)
Ympäristöselosteet Todistus jne.
Byggvarubedömningen ID :
141111
BASTA ID :
Z Norrvange Beige
Nordic Swan Ecolabel BPP ID:
Z Norrvange
Sunda Hus ID:
Z Norrvange

Lisää inspiraatiota