image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Kolmården

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Kolmården on graniittikeramiikkasarja, joka on saanut inspiraationsa samannimisestä klassisesta ruotsalaisesta marmorista, jota on louhittu Itä-Götanmaalla vuosisatojen ajan. Sarjassa on mattapinta, joka vaihtelee marmorin tavoin kuvioinniltaan ja sävyltään vihermustasta vaaleanvihreään sekä harmaaseen.

Soveltuu kodin pinnoille, julkisiin tiloihin sekä pystysuorille ulkopinnoille.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Grey

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Kolmården
- Ardex Grey / Grout
- Jotun Antique Green 7629 / NCS 4708-G34Y

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Honey Gold
- Haven Warm Grey

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Building Product Declaration Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)
Ympäristöselosteet Todistus jne.
Byggvarubedömningen ID :
108362
BASTA ID :
Kolmården
Nordic Swan Ecolabel BPP ID:
M Kolmården
Sunda Hus ID:
M Kolmården

Lisää inspiraatiota