image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kivi

D Quartzit Grey

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

D Quartzit Grey -graniittikeramiikkasarja on saanut inspiraationsa saariston erilaisista kivilajeista sekä niiden erilaisesta rakenteesta ja kuvioinnista. Pinta on elävä ja luonnonmukainen. Saatavana myös 20 mm paksuisina graniittikeramiikkalaattoina ulkokäyttöön.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Stone grey

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Quartzit Grey
- Ardex Stone Grey / Grout
- Jotun Shadow 9932 / NCS S5500-N

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Brushed Nickel
- Haven Oak Wood

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Laatat ulkokäyttöön

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Building Product Declaration Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)
Ympäristöselosteet Todistus jne.
Byggvarubedömningen ID :
100224
BASTA ID :
Quartzit Grey
Nordic Swan Ecolabel BPP ID:
D Quartzit
Sunda Hus ID:
D-Serien Quartzit

Lisää inspiraatiota