Villa Täby

Runö Grey - sisätiloissa, ulkopuolella & keittiö

Villa Täby

Runö Grey - sisätiloissa, ulkopuolella & keittiö

Runö -sarjan lämpimänharmaat, mattapintaisia graniittikeramiikkalaatat muistuttavat kalkkikiveä. Luonnonmukaisissa Runö-laatoissa on kauniita, vaihtelevia sävyeroja. Näiden laattojen inspiraatio tulee kalkkikivestä, jota louhitaan pitkällä vyöhykkeellä aina Öölannista Viron rannikolle ja edelleen Tallinnan kautta Pietariin asti.

Bricmaten 20 mm graniittikeramiikkaalaatat sopivat ulkokäyttöön, kuten parvekkeelle ja patiolle, joissa yleensä käytetään esimerkiksi luonnonkiveä tai betonia. Graniittikeramiikka soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin, kuten portaisiin tai allasalueelle liukumattoman pintansa ansiosta.

Bricmaten 12 & 20mm paksuista graniittikeramiikkaa käytetään esimerkiksi keittiötyötasoissa ja kylpyhuoneen pöytätasona sekä muilla pinnoilla, joissa käytetään yleisesti muun muassa kiveä, marmoria, graniittia, kalkkikiveä, puuta ja laminaattia. Graniittikeramiikka soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin. Graniittikeramiikka on hygieenistä, kestävää ja ympäristöystävällistä materiaalia, joka on todella helppokäyttöistä materiaaliteknisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Lisää inspiraatiota