image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

Azul Olive Matt

Helppohoitoinen / Naarmuuntumaton / Tahraantumaton / Lämmönkestävä / UV-kestävä

Info

Azul Olive -graniittikeramiikkasarja on saanut inspiraationsa suositusta portugalilaisesta Azul Valverde -kalkkikivestä. Kivi on tunnettu klassikko, jota käytetään kaikkialla Euroopassa lattioissa, seinissä sekä työtasoissa. Azul Olive -sarjan laatat ovat harmaanruskean sävyisiä. Materiaali kestää kulutusta sekä happamia aineita. Kestää korkeita lämpötiloja ja voimakkaita puhdistusaineita. 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota