image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Noir St. Laurent Honed

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Noir St. Laurent Honedin pinta on sileä ja se vaihtelee marmorin tavoin kuvioinniltaan ja sävyltään. Inspiraation lähteenä on samanniminen ranskalainen marmori Noir St. Laurent, jolle on ominaista sen intensiivinen musta sävy sekä voimakkaan kontrastinen ruskeavalkoinen kuviointi.
Materiaalin pinta on hiottu hienoksi. Polton jälkeen pinta hiotaan samalla tavalla kuin tuotteet kiillotetaan perinteisessä kiviteollisuudessa. Hiottua pintaa voidaankin joissain tapauksissa kutsua myös puolikiillotetuksi. 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Anthracite

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Noir St. Laurent
- Ardex Anthracite / Grout
- Jotun Carbon Black 9920 / NCS S8001

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Brushed Black Chrome
- Haven Oak Wood

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota