Ympäristö globaalista näkökulmasta

Nykyään ympäristöasiat ovat esillä yhä näkyvämmin sekä tiedotusvälineissä että ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Siksi niin yksityishenkilöiden kuin julkisten toimijoiden valinnat merkitsevät. Tämä on erityisen tärkeää paikallisella, mutta myös globaalilla tasolla. Rajallisia ja arvokkaita luonnonvaroja tulee vaalia ja säilyttää tulevia sukupolvia varten.

Mitä yrityksemme tekee?

Bricmate kehittää toimintaansa ja prosessejaan jatkuvasti ympäristöystävällisemmiksi.
Ruotsin ympäristökeskus on myöntänyt yrityksellemme sertifikaatin, jonka tiukat standardit perustuvat ympäristöystävällisten prosessien jatkuvaan kehittämiseen. Ympäristövaikutuksemme liittyvät suurelta osin keraamisten tuotteiden valmistukseen.


Kaikki keramiikkatuotteemme valmistetaan alan johtavissa huipputeknologisissa tuotantolaitoksissa Euroopassa, pääosin Italiassa ja Espanjassa, joissa ympäristötekijät otetaan huomioon osana jokapäiväistä työtä. Yhteistyö EU:n sisällä tarkoittaa, että voimme minimoida kuljetuksesta aiheutuvat päästöt, kun tuottajat sijaitsevat maantieteellisesti lähellä.
Bricmaten graniittikeramiikkavalikoima on saanut inspiraationsa marmorista, kalkkikivestä ja muista luonnonkivistä. Siten rajallisia luonnonkivivaroja voidaan säästää ja sen sijaan valmistaa keraamisia muunnelmia hiekasta, maasälvästä ja savesta. J Norrvange -sarja on saanut inspiraationsa sekä Gotlannin, että Kolmårdenin kalkkikivestä, joka muistuttaa marmoria.


Pienet yksityiskohdat ovat merkittäviä! Vuodesta 2022 lähtien 100 % valikoimamme tuotteista on valmistettu Euroopassa. Siten kuljetuksesta aiheutuvat hiilidioksidipäästömme ovat kääntyneet jyrkkään laskuun.
Ympäristö on tärkeä tekijä kaikissa päätöksissämme. Lue lisää ympäristöpolitiikastamme sekä viimeisimmistä saavutuksistamme ympäristönsuojelun suhteen.