image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Kolmården Light

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Kolmården Light on posliinikivitavara, joka on saanut inspiraationsa samannimisestä klassisesta ruotsalaisesta marmorista, jota on louhittu Itä-Götanmaalla vuosisatojen ajan.

Kolmården Light on kevyempi versio, jonka väriskaala on saanut vaikutteita Kolmårdenin marmorin timanttijyrsitystä muunnelmasta. Sävy on vaaleanharmaa ja vaaleampi vihreä sävy ja, kuten marmori, vaihtelee kuvioiltaan ja sävyillään tummemmista kohdista kirkkaampiin yksityiskohtiin ja siirtymiin.
Voidaan käyttää sekä yksityisissä että julkisissa sisätiloissa sekä pystypinnoilla ulkona.

 

 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’

Saumavärisuositus: Ardex Cement Grey

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.

Lisää inspiraatiota