image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa 

Kolmården Light Silk

Info

Bricmaten keraaminen Kolmården Light Silk -työtaso on näyttävää graniittikeramiikkaa, jonka pinta on silkinhohtoinen.

Kolmården Light on kevyempi versio, jonka väriskaala on saanut vaikutteita Kolmårdenin marmorin timanttijyrsitystä muunnelmasta. Sävy on vaaleanharmaa ja vaaleampi vihreä sävy ja, kuten marmori, vaihtelee kuvioiltaan ja sävyillään tummemmista kohdista kirkkaampiin yksityiskohtiin ja siirtymiin.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota