image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

J Jura Select Grey

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

Jura Select Grey on harmaata graniittikeramiikkaa, joka on saanut innoituksensa klassisesta Jura-kalkkikivestä. Kivi on erittäin suosittu rakennus- ja sisustusmateriaalina sekä työtasona.
Luonnollisen näköisessä pinnassa on harmonisia kuvioita ja sävyjä sekä runsaasti fossiilien kaltaisia yksityiskohtia. Jura Select Greyn väri on peräisin Jura-kalkkikiven muunnoksista, jotka ovat klassista beigenharmaata harmaampia.
J Jura select -sarja on valmistettu uusimmalla 3D.FIT-teknologialla, joka luo pintarakenteeseen kuviointia ja sävyeroja.  Tämä tekniikka luo erittäin realistisen kohokuvion, jossa kuvioiden ja värisävyjen yksityiskohdat tuntuvat kosketettaessa ja näkyvät valon leikkinä pinnalla.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

 

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Jura Select Grey
- Ardex Stone Grey / Grout
- Jotun Kalkgrå 10342 

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Brushed Black Crome
- Haven Walnut

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Building Product Declaration Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)
Ympäristöselosteet Todistus jne.
Byggvarubedömningen ID :
159164
BASTA ID :
Jura Select Grey
Nordic Swan Ecolabel BPP ID:
J Jura Select

Lisää inspiraatiota