image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

Norrvange Ivory Matt

Helppohoitoinen / Naarmuuntumaton / Tahraantumaton / Lämmönkestävä / UV-kestävä

Info

Norrvange Ivory Matt on lämpimänsävyinen, maanläheinen keraaminen työtaso. Tässä mattapintaisessa työtasossa kauniita luonnonmukaisia yksityiskohtia. Inspiraation lähteenä on Gotlannin kalkkikivi.
Erittäin luonnollinen ja yksityiskohtainen kuviointi. Lisäksi materiaali on erityisen kestävä! Materiaali kestää kovaa kulutusta sekä happamia ruokia, kuten sitruunaa, jotka yleensä tahraavat tai vahingoittavat pintaa.
Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin. Voidaan käyttää yhdessä saman sarjan Bricmate J Norrvange lattia- ja seinälaattojen kanssa.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota