image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Marais Light Grey

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Marais -setti on eloisa, mattapintainen graniittikeramiikka. Setti on saanut inspiraationsa eksklusiivisesta ranskalaisesta marmorista, joka on nimetty Pariisin muodikkaiden korttelien mukaan. Marais Light Grey -mallissa on voimakas ja epäsäännöllinen marmorointi harmaan sävyissä. Kuviossa on tummia ja vaaleita osuuksia tyylikkäässä harmoniassa, joka sopii pohjoismaiseen ilmeeseen. Malli on ulkonäöltään ainutlaatuinen ja tuo mieleen klassisen elegantin marmorin sekä Ceppo di Gren ja kalkkikiven. 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Manhattan

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota