image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kivi

Z Quartzit Pearl

Soveltuu ulkokäyttöön / Pakkasenkestävä / Liukumaton

Info

Z Quartzit Pearl -sarja sisältää 20 mm graniittikeramiikkalaattoja, jotka soveltuvat ulkokäyttöön. Tämä sarja on saanut inspiraationsa saariston erilaisista kivilajeista sekä niiden erilaisesta rakenteesta ja kuvioinnista. Pinta on elävä ja luonnonmukainen. Sarjaan sisältyy myös 9 mm graniittikeramiikkalaattoja, joita voidaan käyttää sisätilojen lattiassa ja seinissä.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Lattia & Seinät

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota