image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

Statuario Silk

Helppohoitoinen / Naarmuuntumaton / Tahraantumaton / Lämmönkestävä / UV-kestävä

Info

Statuario Silk on näyttävä graniittikeramiikkasarja, jossa on silkinhohtoinen pinta. Inspiraation lähteenä on Toscanan klassisen ja maailmankuulun Carraran louhoksen marmori.
Materiaali näyttää luonnolliselta ja siinä on aidon marmorin tuntu. Vahva kuviointi on erityisen näyttävä kirkkaanvalkoista pohjaa vasten. Ei tahraudu edes punaviinistä, oliiviöljystä ja sitruunoista.
Sopii niin moderniin sisustukseen, maalaiskeittiöihin kuin bistroihin.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota