image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Sementtibetoni

Raw Concrete Matt

Helppohoitoinen / Naarmuuntumaton / Tahraantumaton / Lämmönkestävä / UV-kestävä

Info

Bricmaten keraaminen ja mattapintainen Raw Concrete -työtaso on näyttävää graniittikeramiikkaa, joka muistuttaa betonia. Harmaansävyiset laatat ovat saaneet inspiraationsa raakabetonipinnoista ja niiden sävy sopii pohjoismaiseen tyyliin. Raw Concrete sopii sekä minimalistiseen että teolliseen sisustukseen.
Bricmaten keraamisten työtasojen esteettisten ja teknisten ominaisuuksien ansiosta materiaali sopii pinnoille, joiden on kestettävä kovaa kulutusta näyttävästä muotoilusta tinkimättä.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota