image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Statuario Honed

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Statuario Honed pinta on sileä ja se vaihtelee marmorin tavoin kuvioinniltaan ja sävyltään. Tämä materiaali on saanut inspiraationsa kolmesta erilaisesta Statuario-tyypistä, joten kuviointi on erityisen koristeellinen.
Materiaalin pinta on hiottu hienoksi. Polton jälkeen pinta hiotaan samalla tavalla kuin tuotteet kiillotetaan perinteisessä kiviteollisuudessa. Hiottua pintaa voidaankin joissain tapauksissa kutsua myös puolikiillotetuksi. 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Silver Grey

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Statuario
- Ardex Silver Grey / Grout
- Jotun Vitpeppar 8282 / NCS 1102-G95Y

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Chrome
- Haven White Wood

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota