image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Ceppo di Gre Polished

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Ceppo di Gre Polished -sarjan sävy ja kuviointi vaihtelevat, joten materiaali muistuttaa marmoria. Inspiraation taustalla on italialainen Ceppo di Gre.
Materiaalin pinta on kiillotettu. Polton jälkeen pinta hiotaan samalla tavalla kuin tuotteet kiillotetaan perinteisessä kiviteollisuudessa.

 

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Manhattan

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota