image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Marmori

M Ceppo di Gre

Seinät / Lattia / Pakkasenkestävä / Muunneltavissa

Info

M Ceppo di Gre -sarjassa sävyt ja kuviointi vaihtelevat, joten materiaali näyttää luonnonmukaiselta. Inspiraation lähteenä on italialainen marmori Ceppo di Gre, jota on laajasti käytetty rakennusmateriaalina Välimeren alueella. Terrazzo-henkinen materiaali muistuttaa marmoria.

M Ceppo Di Gre -graniittikeramiikkasarjassa on vaaleanharmaa sävy samoin kuin sekä vaaleita että tummia vivahteita, jotka luovat kauniin kontrastin. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.
Saumavärisuositus: Ardex Manhattan

Mood

Graniittikeramiikan kauniit kuviot, sävyt sekä struktuurit ovat helposti yhdistettävissä kodin muitten pintojen sekä sävyjen kanssa. Harmoninen kokonaisuus saadaan aikaiseksi yhdistelemällä esim. eri puulajeja, metalleja ja jopa sauma-aineen sävyillä.

Ehdotettu vastaavuus:
- Ceppo di Gre
- Ardex Mangattan / Grout
- Jotun Sky 1350 / NCS 2703-Y18R

Muut sopivat yhdistelmät:
- Tapwell Brushed Nickel
- Haven Warm Grey

Kokovaihtoehdot

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota