image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Sementtibetoni

Z Raw Concrete

Soveltuu ulkokäyttöön / Pakkasenkestävä / Liukumaton

Info

Mattapintaisten Z Raw Concrete graniittikeramiikkalaattojen materiaali muistuttaa betonia. Laatat ovat saaneet inspiraationsa raakabetonipinnoista ja niiden sävy sopii pohjoismaiseen tyyliin. Raw Concrete sopii sekä minimalistiseen että teolliseen sisustukseen. Sarjaan sisältyy myös 9 mm graniittikeramiikkalaattoja, joita voidaan käyttää sisätilojen lattiassa ja seinissä.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Työtasot
  • Saatavilla myös Lattia & Seinät

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota