image

Graniittikeramiikkaa, joka on saanut inspiraationsa Kalkkikivi

Z Limestone Light Grey

Soveltuu ulkokäyttöön / Pakkasenkestävä / Liukumaton

Info

Z Limestone Light Grey -graniittikeramiikkasarjan 20 mm laatat on tarkoitettu ulkokäyttöön. Belgialaisesta kalkkikivestä inspiraationsa saaneissa laatoissa on lineaarisia tumman ja vaalean sävyeroja, mikä luo kauniin kontrastin. Sarjaan sisältyy myös 9 mm graniittikeramiikkalaattoja, joita voidaan käyttää sisätilojen lattiassa ja seinissä.

Graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti luonnon raaka-aineista, jotka koostuvat pääasiassa hienoksi jauhetusta maasälvästä, hiekasta ja savesta.
Materiaali kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan sitten korkeissa lämpötiloissa. Tuloksena on erittäin kestävä materiaali, jota kutsumme graniittikeramiikaksi. Materiaali kestää voimakkaita puhdistusaineita, happamia aineita ja ruokatahroja sekä kovaa kulutusta olipa kyse sitten keittiövälineistä tai kovassa käytössä olevasta pihapolusta. Soveltuu kaikille kodin pinnoille samoin kuin julkisiin tiloihin.
Bricmaten graniittikeramiikka valmistetaan teollisesti huippuluokan tehtaissa Italiassa ja Espanjassa. Voit lukea lisää päävalikon kohdasta ’Graniittikeramiikka’.

Kokovaihtoehdot

  • Saatavilla myös Lattia & Seinät

Dokumentit

Tuoteseloste Mitat, tekniset tiedot ja luonnokset.
Rakennustuotteiden tuotehyväksyntä Katso tämän rakennustuotteen tuotehyväksyntä (BDV)

Lisää inspiraatiota